Marbella Club Hipica

Er du som reiser på ferie til Marbella området heste interessert anbefaler jeg å ta turen opp til Marbella Clubs stall. Her kan du få enten ta privattimer på ridebane, eller ta turen ut i den fantastiske naturen som her. Det er rundt 80 hester der, de fleste er privat eid, men klubben har også noen fantasiske hester som man kan leie.

 

Ridebanen er stor og fin

Som de fleste sikkert har fått med seg har jeg tatt opp ridningen min igjen (8 år siden sist), og jeg har kjøpt hest. Ei nydelig KWPN hoppe på 6 år, som har startet 1.20 m. Jeg er så glad for at jeg tok steget, livet har virkelig fått en ekstra dimensjon (dette er sikkert vanskelig å forstå for ikke-hesteinteresserte, dere som liker hester skjønner nok helt sikkert hva jeg mener).

Fabulous Like Lady

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *