Favorite spot

Etter noen uker med mye regn og vind, har det endelig snudd. Nå er sommeren her! Jeg har fått blomster i pottene, og mitt lille grønnsakshjørne begynner å ta form. Vi elsker å tilbringe kvelden ute på terassen vi har ved kjøkkenet. Det er så herlig å sitte her å se på solnedgangen mens fuglene synger rundt deg. Nå som kveldene også begynner å bli varme blir også kveldsmaten inntatt her.

Mitt favoritt hjørne på sommeren.

Mitt favoritt hjørne på sommeren.

Når vi renoverte huset vårt var vi litt for dårlig til å planlegge utelys, så den har terassen blir litt mørk på kvelden. Endelig har jeg funnet noen passende utelamper så vi kan kjøre en og annen spillkveld når sommerens besøk kommer.

Det merkes godt i Marbella at sommeren er kommet. Allerede nå er det mange turister her, de kommer bare tidligere og tidligere for hvert år. Jeg tørr ikke tenke på hvordan det blir her i juli/august. Skal man ut med bil mellom kl 12-19 så må man regne med med saktegående trafikk på motorveien. Spesielt mellom San-Pedro-Puerto Banus, her står trafikken stille til tider. Så har du en avtale så er det lurt å være ute i god tid.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *